16.2 C
Athens

Επιστρέφει στην Premier League για χάρη της Έβερτον ο Βινάγκρε

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Ρούμπεν Βινάγκρε προσπαθεί τα τελευταία τρία χρόνια να βρει κάτι από την -όχι και τόσο- παλιά ποδοσφαιρική του αίγλη, αλλά σε κάθε του δοκιμασία τα «θαλασσώνει», με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μετά από μία κάκιστη σεζόν με ελάχιστον χρόνο συμμετοχής στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είχε δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως ρήτρα αγοράς του παίκτη από την Γουλβς το περασμένο καλοκαίρι, αναζητούσε τους τελευταίους μήνες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη Γουλβς, τον Ολυμπιακό και την Σπόρτινγκ. Όλα δείχνουν ότι αυτός βρέθηκε ξανά στο Νησί μέσω… Λίβερπουλ, καθώς η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη ώστε να τον «ντύσει» στα μπλε ενόψει της σεζόν 2022-23.

Μάλιστα, τα «Ζαχαρωτά» είναι διατεθειμένα να καλύπτουν εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο των 800.000 ευρώ με το οποίο συνοδεύεται ο Βινάγκρε αλλά και να τοποθετήσουν νέα ρήτρα εξαγοράς του παίκτη, εφόσον δουν ότι πείθει με την αγωνιστική του κατάσταση. Κάτι που δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει στον Ολυμπιακό την περίοδο 2020-21 κατά την περίοδο του εξάμηνου δανεισμού του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς