21.1 C
Athens

«Η μεγαλύτερη θλάση του ισπανικού αθλητισμού»: Το τρομερό πρωτοσέλιδο της MARCA για τον Ναδάλ

Η MARCA στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πρωτοτύπησε για άλλη μία φορά και «τοποθέτησε» απλά ένα υποδεκατόμετρο και μία χαρακτηριστική ατάκα για να καταδείξει το μέγεθος του τραυματισμού του Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ μπορεί σε πρώτη φάση να τόνισε ότι παρά τον σοβαρό τραυματισμό στην κοιλιακή του χώρα θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό ημιτελικό του Wimbledon απέναντι στον Νικ Κύργιο, ωστόσο εν συνεχεία πήρε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του στέλνοντας αυτομάτως τον Ελληνοαυστραλό τενίστα στον τελικό της Κυριακής (10/7) άνευ αγώνα!

Αποσύρεται από τον ημιτελικό του Wimbledon ο Ναδάλ, στον τελικό της Κυριακής άνευ αγώνα ο Κύργιος!

Ο Ισπανός θρύλος του τένις υπέστη ρήξη επτά χιλιοστών σε έναν από τους κοιλιακούς μυς μετά τον προημιτελικό με τον Φριτς, κάτι που τελικά θα τού στερήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο ενός ακόμη γκραν σλαμ, με τον ίδιο να τονίζει στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι αποφάσισε να βάλει την ευτυχία πάνω από τους τίτλους και την ατομική διάκριση για να μην ρισκάρει τη συνέχεια της καριέρας του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η MARCA στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πρωτοτύπησε για άλλη μία φορά και «τοποθέτησε» απλά ένα υποδεκατόμετρο γράφοντας για τον τραυματισμό του Ισπανού θρύλου του τένις: «7 χιλιοστά. Η μεγαλύτερη θλάση του ισπανικού αθλητισμού».

Ο Ναδάλ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς