16.2 C
Athens

Τα δεδομένα για Εμπουκού και Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Γάλλους

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται ζεστά για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Ρεμς, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια πρόταση πολύ κοντά στα «θέλω» της Ρεμς

Το όνομα του Ναταναέλ Εμπουκού βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ από το Σάββατο (2/7) οι Γάλλοι κάνουν λόγο για αρκετά προχωρημένες διαπραγματεύσεις της Ρεμς και του ποδοσφαιριστή με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του 20χρονου εξτρέμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο τραπέζι μια υψηλή προσφορά 5.000.000 ευρώ που βρίσκεται κοντά στα «θέλω» της Ρεμς ωστόσο ακόμα υπάρχει απόσταση των δύο πλευρών, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Ο Εμπουκού θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο στη Ligue 1 και πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την U21 της Γαλλίας. Συνολικά με τη Ρεμς μετράει 77 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς