16.2 C
Athens

ΠΑΟΚ – Χρόνινχεν 1-2: Πρώτη ήττα στα φιλικά με αμυντικά προβλήματα

Οι Ασπρόμαυροι γνώρισαν την ήττα με ανατροπή από την ολλανδική ομάδα - Καλή εμφάνιση από τον νεαρό Κωνσταντέλια, απότομη χαλάρωση των παικτών μετά το 70'

Και θετικά και αρνητικά πράγματα θα κρατήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τα όσα είδε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τη Χρόνινχεν με 2-1 στην Ολλανδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή του και το πλήρωσε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σαφέστατα ανώτερη από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς που διέσυρε πριν από μερικά 24ωρα.

Το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τον πρώην κίπερ του Άγιαξ να μην απειλείται ιδιαίτερα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Οι φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν ελάχιστες, με τον ΠΑΟΚ σε ροή αγώνα να μην μπορεί να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία και να μην είναι επικίνδυνος με τα σουτ που επιχειρούσε.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα έφεραν και βελτιωμένο πρόσωπο για τους Ασπρόμαυρους που βρήκαν γκολ στο 49′ με τον Κωνσταντέλια μετά το γύρισμα του Σάστρε. Ο ταλαντούχος επιθετικός είχε καλή εικόνα αφού εκτός από το γκολ είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες μεταξύ αυτών κι ένα δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Ντάντας.

Οι Ασπρόμαυροι έριξαν ταχύτητα μετά το 70′ και το πλήρωσαν από τη Χρόνινχεν που κράταγε ωραία την μπάλα στα πόδια της και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα 7′ με τους Ίρασταντ και Ντελέου για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Μιχάι, Ράφαελ Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Ρικάρντο, Τσόλακ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς