15.6 C
Athens

Λίβερπουλ: Στη Μύκονο ανανέωσε ο Σαλάχ, μυθικό συμβόλαιο και τρομερή ανακοίνωση (vid)

Το… σίριαλ με την ανανέωση του Μοχάμεντ Σαλάχ τράβηξε πολύ στη Λίβερπουλ σε ένα καλοκαίρι που αποχώρησε ο Σαντιό Μανέ. Το σημαντικό ήταν πως είχε ευχάριστο τέλος καθώς την Παρασκευή (1/7) οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ανανέωσε ως το 2025!

Οι Κόκκινοι μάλιστα δεν έμειναν σε μια απλή ανακοίνωση της νέας συμφωνίας αλλά φρόντισαν να παρουσιάσουν με φοβερό τρόπο την ανανέωση με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ να κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Άνθρωποι της Λίβερπουλ βρέθηκαν στο ελληνικό νησί και αγαπημένο προορισμό των διάσημων ποδοσφαιριστών, με τον Αιγύπτιο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και να απευθύνεται στους φίλους του συλλόγου με φόντο το φοβερό γαλάζιο του Αιγαίου.

Από το 2017 που αποκτήθηκε από τη Ρόμα, ο Σαλάχ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της Λίβερπουλ με τον 30χρονο να έχει καταγράψει 254 συμμετοχές με 156 γκολ και 63 ασίστ ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Όσο για το τι περιλαμβάνει το νέο του συμβόλαιο; Απολαβές που ανέρχονται στα 21.000.000 ευρώ ετησίως κι ενώ προηγουμένως λάμβανε 12.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς