20.1 C
Athens

Ο Δημήτρης Καζάζης συμφώνησε με τον Φοίνικα Σύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναλαμβάνει τον Φοίνικα Σύρου διαδεχόμενος τον Γιόσκο Μιλενκόσκι

Στους πάγκους για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου επιστρέφει ο Δημήτρης Καζάζης καθώς οι Κυκλαδίτες σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ προχώρησαν σε συμφωνία με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Από τη shortlist που είχε στα χέρια της η ομάδα της Σύρου, ο Δημήτρης Καζάζης ήταν αυτός που ξεχώρισε και έπειτα από διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συμφώνησε να αναλάβει για έναν χρόνο και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ήδη ο σχεδιασμός έχει τρέξει σε μεγάλο βαθμό και πλέον απομένουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ, με τον Φοίνικα να ετοιμάζει εκπλήξεις για ακόμα μια σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Καζάζης υπέβαλε την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό (στη δεύτερη θητεία του) τον Δεκέμβριο, όταν οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το Super Cup στη Ρόδο από τον Φοίνικα (την ομάδα που αναλαμβάνει). Τη σεζόν 2020/21 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς