20.1 C
Athens

Η Λάρισα ζήτησε από την ΕΟΚ διεθνείς διαιτητές στο Game 5 με τον Παναθηναϊκό

Η ένταση είναι τεράστια στο ζευγάρι της ημιτελικής σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα. Τα όσα συνέβησαν μετά τη νίκη των Θεσσαλών στον κάμπο και την ισοφάριση της σειράς (2-2) φέρνουν αντίδραση από πλευράς της ομάδας του Φώτη Τακιανού που είναι αποφασισμένη χωρίς άγχος να παλέψει για την πρόκρισή της στους τελικούς της Basket League στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (8/6, 19:30).

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα για τη διαιτησία του αγώνα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Βόβορα να έχουν πρωτοφανή ξεσπάσματα που καταγράφηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Αμόκ Βόβορα στο φινάλε και σύρραξη! (vid)

Το «ντου» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ και η «προειδοποίησή» του στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με τη Λάρισα από την πλευρά της να πραγματοποιεί τις δικές της κινήσεις.

Οι Θεσσαλοί απέστειλαν στην ΕΟΚ επιστολή και ζήτησαν την παρουσία διεθνών διαιτητών στον τελικό των… τελικών για την πρόκριση και είναι σαφές πως έχουν σκοπό να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο – διαιτητικής φύσεως – στο τελευταίο παιχνίδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς