19.2 C
Athens

Ο Παπαδόπουλος στο Αστέρας-ΑΕΚ

Τον διεθνή διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) όρισε η ΚΕΔ στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΚ. Ο εν λόγω ρέφερι, που πήρε το σήμα της FIFA τον Ιανουάριο του 2018, θα σφυρίξει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Στους δύο αγώνες του Europa League, που κλήθηκε να διαιτητεύσει τον Ιούλιο, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αναφερόμαστε στα παιχνίδια Πρίστινα-Γιουρόπα (5-0) και Ουίπεστ-Νέφτσι (4-0).

Ο Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός διαιτητής που βρίσκεται στην 3η διαιτητική κατηγορία της UEFAκαι παρέμεινε στον πίνακα της Super League. Αντιθέτως οι υπόλοιποι καρατομήθηκαν. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για εκείνον καθώς τραυματίστηκε μετά τον αγώνα Αστέρας-Λάρισα. Έμεινε εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα. Επανήλθε τον Μάρτιο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι συνάντησε για τελευταία φορά την ομάδα της Τρίπολης.

Νωρίτερα είχε σφυρίξει και τον μοναδικό του αγώνα της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα. Το ματς Ξάνθη-ΑΕΚ (1-1), στο οποίο έκανε λάθη αλλά το πιο σοβαρό έγινε από τον βοηθό Γιάννη Σίπκα (Πέλλας), που πλέον δεν βρίσκεται στους πίνακες.

Ο Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί με δύο βοηθούς που ανέβηκαν φέτος στη Super League. Τον Γιώργο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (Μακεδονίας). Με τον πρώτο δεν έχουν συνεργαστεί ξανά. Ούτε με τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας), που ορίστηκε τέταρτος διαιτητής. Αντιθέτως ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας) έχει βαθμολογήσει αρκετές φορές τον Παπαδόπουλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς