19.2 C
Athens

UEFA: «Τα τουρνικέ μπλοκαρίστηκαν από οπαδούς της Λίβερπουλ με πλαστά εισιτήρια»

Η UEFA «έδειξε» οπαδούς της Λίβερπουλ χωρίς εισιτήριο ως υπαίτιους για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για την καθυστέρηση των 36′ για τη σέντρα του τελικού ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης και επέρριψε ευθύνες στους οπαδούς των Κόκκινων υποστηρίζοντας πως μπλοκαρίστηκαν τα τουρνικέ από οπαδούς που αγόρασαν πλαστά εισιτήρια που δεν λειτουργούσαν.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία που βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για το επίπεδο της ανοργανωσιάς υποστήριξε πως θα διεξάγει έρευνα με τη γαλλική Αστυνομία και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για όσα συνέβησαν.

«Τα τουρνικέ έξω από τις εξέδρες της Λίβερπουλ μπλοκαρίστηκαν από χίλιους οπαδούς, οι οποίοι αγόρασαν πλαστά εισιτήρια, τα οποία δεν λειτουργούσαν.

Αυτό δημιούργησε ουρές από οπαδούς που προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Ως εκ τούτου, η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε 35 λεπτά για να μπορέσουν οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια να μπουν.

Οπαδοί έξω από το γήπεδο συνέχιζαν να μαζεύονται και μετά τη σέντρα, η αστυνομία τους διασκόρπισε με δακρυγόνα και τους ώθησε μακριά από το γήπεδο.

Η UEFA συμπάσχει με αυτούς που επηρεάστηκαν και θα εξετάσει περαιτέρω την υπόθεση με την γαλλική Αστυνομία και με τη γαλλική Ομοσπονδία», ανέφερε στην ανακοίνωση της η UEFA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς