20.1 C
Athens

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Λημνιό, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα

Ο Δημήτρης Λημνιός φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Κολωνία, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την γερμανική ομάδα κι όλα δείχνουν ότι μετά τον φετινό δανεισμό του στην Τβέντε θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό οδοιπορικό του εκτός Γερμανίας, με πιθανή ακόμα και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον ορισμένα Μέσα στη Γερμανία, με την ιστοσελίδα «General-Anzeiger» να παρουσιάζει πρώτη την είδηση εμπλέκοντας τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό στις συζητήσεις για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

«Ο Δημήτρης Λημνιός και η Κολωνία δεν έχουν συζητήσει πραγματικά μαζί μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως επιθετική εναλλακτική επιλογή για περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Λημνιός όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του.

Αντίθετα: Προς το τέλος της σεζόν, ο 23χρονος δεν βρισκόταν πλέον στα πλάνα. Όπως φαίνεται, ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει από την Κολωνία. Δύο ελληνικοί σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό δημοσίευμα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς