16.2 C
Athens

Τσουαμενί: Μου αρέσει το αγγλικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο

Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν έντονα το καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».

Ο νεαρός μέσος της Μονακό, αποτελεί «στόχο» της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λίβερπουλ και για την απόκτηση του, εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Ελαφρύ προβάδισμα για την υπογραφή του Τσουαμενί, φέρονται να έχουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, δεδομένου ότι ο μελλοντικός αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λουϊς Κάμπος, θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα, στηριγμένη σε νεαρούς Γάλλους ποδοσφαιριστές, ενώ γνωρίζει καλά τον παίκτη από την παρουσία του στους Μονεγάσκους.

Ωστόσο, ο 22χρονος άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνισθεί από τη νέα σεζόν στην Ισπανία ή στην Αγγλία:

«Μου αρέσουν και τα δύο πρωταθλήματα. Μπορώ να παρακολουθήσω ισπανικούς και αγγλικούς αγώνες. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ισπανία και διαφορετικό να παίζεις στην Αγγλία, αλλά τελικά για εμένα, είναι απλώς θέμα προσαρμογής. Είμαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος. Κάθε φορά που κάνω κάτι, θέλω απλώς να κερδίζω. Αν θέλω να είμαι εξαιρετικός, πρέπει να προσαρμοσθώ για να βρω πράγματα που θα μου επιτρέψουν να εξελιχθώ ως παίκτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς