19.2 C
Athens

Παρί: Ο Ποτσετίνο μένει στον πάγκο μέχρι το 2023 με εντολή Εμπαπέ!

Σύμφωνα με σημερινό (24/4) ρεπορτάζ της Equipe o Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ τον εμπιστεύεται απόλυτα και μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έχει ισχυρή «φωνή» μέχρι και στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος αστέρας δείχνει να στηρίζει τον Αργεντίνο τεχνικό παρά (και) την φετινή αποτυχία στο Champions League κι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον Αλ Κελαϊφί προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή του Ποτσετίνο στον πάγκο των Παριζιάνων τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η Equipe, στα πλάνα της Παρί για το κοντινό μέλλον βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα από το καλοκαίρι του 2023, όταν πλέον θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Ποτσετίνο με την ομάδα του Παρισιού και ο Καταλανός τεχνικός θα έχει συμπληρώσει μία εξαετία στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση αποδέσμευσης του Ποτσετίνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του η Παρί θα κληθεί να καλύψει στον Αργεντινό προπονητή την αποζημίωση των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς