17.9 C
Athens

Κλοπ: Η μεταγραφή του Χάαλαντ στη Σίτι θα πάει τη μεταξύ μας αντιπαλότητα σε νέα επίπεδα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στην Αγγλία έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με τους Πολίτες και εντός της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να γνωστοποιηθεί κι επίσημα η απόκτησή του από τους Γαλαζιούς του Μάντσεστερ.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη επηρεάζει ολόκληρο το τοπίο της Premier League ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού ο Νορβηγός αστέρας θεωρείται από τα πιο «καυτά» ονόματα και πρότζεκτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην αφήνει ασχολίαστη την πιθανή μετακίνησή του στην ομάδα του Γκουαρδιόλα κάνοντας λόγο για «νέα επίπεδα και δεδομένα» στην αντιπαλότητα της Λίβερπουλ με τη Σίτι τα επόμενα χρόνια.

«Όταν υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το 2026, γνώριζα πως η Σίτι δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται ως ομάδα» τόνισε ο Κλοπ στο Sky Sports και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα της Σίτι να διακρίνει αν θα είμαστε… χαρούμενοι ή όχι με αυτή τη μεταγραφή.

Είναι θέμα δικό μας και τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Αν ο Χάαλαντ πάει εκεί, θα τους ενισχύσει πολύ. Ξέρω ότι ο κόσμος μιλάει για τα χρήματα, αλλά αυτή μεταγραφή θα βάλει το όλο θέμα σε νέα επίπεδα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς