15.6 C
Athens

Ρόνι Λόπες: Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αν και εδώ και καιρό δεν παίζω

Ο Ρόνι Λόπες σκόραρε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που έπαιξε μετά από τόσο καιρό και συνέβαλε στο να επιτευχθεί η νίκη και να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Ο Πορτογάλος δήλωσε πως δουλεύει για να βοηθάει και τόνισε πως είναι ευτυχισμένος.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το γκολ του στο 3-2: «Ήταν ένα ωραίο γκολ, ύστερα από πολύ καιρό που είχα να παίξω. Ένα τέρμα σε μια δύσκολη στιγμή, που μας χάρισε τη νίκη».

Την επιστροφή του: «Όταν έχεις τόσο καιρό να παίξεις, το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι της επιστροφής. Εδώ και καιρό δουλεύω, ώστε να παίζω. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αν και εδώ και καιρό δεν παίζω. Όταν έχεις μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς».

Το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι και όταν χρειάζεται να βοηθώ τον Ολυμπιακό».

Το δέσιμό του με την ομάδα: «Τα πηγαίνω καλά με όλους. Όλοι μου έχουν φερθεί καλά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να βοηθώ τον σύλλογο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς