17.9 C
Athens

Προμηθέας: Δεκτή η παραίτηση του Ζούρου, στο προσκήνιο η επιστροφή Γιατρά

Μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στις τάξεις του Προμηθέα και την απόφαση να γίνει αποδεκτό το αίτημα παραίτησης του Ζούρου προέκυψε το ενδιαφέρον για νέες επαφές με τον Μάκη Γιατρά προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή του στην ομάδα

Μετά την υποβολή της παραίτησής του στο Δ.Σ. του Προμηθέα, ο Ηλίας Ζούρος αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των Πατρινών.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας (18/04) την παραίτησή του από την ομάδας της Αχαϊας, μόλις 5 μήνες μετά την πρόσληψή του και λίγες ώρες αφότου οι Πατρινοί ηττήθηκαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι από την ελλιπέστατη ΑΕΚ.

https://athlosnews.gr/promitheas-ypevale-tin-paraitisi-tou-o-zouros-meta-tin-epeisodiaki-itta-apo-tin-aek/

Μάλιστα, στο χθεσινό ματς ο Ζούρος είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και αποβλήθηκε από τον πάγκο για εξύβριση προς τον Κατραχούρα, με την πρώτη διαιτητή Βάσω Τσαρούχα να τον στέλνει πρόωρα στα αποδυτήρια.

Μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στις τάξεις του Προμηθέα και την απόφαση να γίνει αποδεκτό το αίτημα παραίτησης του Ζούρου προέκυψε το ενδιαφέρον για νέες επαφές με τον Μάκη Γιατρά προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή του στην ομάδα από την οποία αποχώρησε μόλις πριν 1,5 χρόνο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς