20.1 C
Athens

O Σουηδός Λίντμπεργκ τρίτο μέλος της ΚΕΔ

Πρώην διεθνής βοηθός θα συνεργαστεί με τον Περέιρα και τον Μαρίν

Πριν από λίγο έγινε γνωστό το όνομα του τρίτου ξένου που θα αναλάβει πόστο στην ΚΕΔ. Πρόκειται για τον Λιφ Λίντμπεργκ για τον οποίο η ομοσπονδία δημοσιοποίησε το εξής βιογραφικό:

Ο Λιφ Λίντμπεργκ, ως βοηθός διαιτητή, έχει διευθύνει 220 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος και 77 αγώνες UEFA. Ήταν βοηθός διαιτητή FIFA επί 8 συνεχή χρόνια και «έπαιξε» στον τελικό του Euro2000 μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ρότερνταμ και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 στην Ιαπωνία μεταξύ Γερμανίας και Βραζιλίας. Έχει εργαστεί σε προγράμματα εκπαίδευσης βοηθών διαιτητών στην Σουηδία και την Τουρκία, ενώ από το 2014 ασκεί τα ίδια καθήκοντα για λογαριασμό και της UEFΑ, στην διοργάνωση του Europa League. Είναι παρατηρητής UEFA από το 2011 και UEFA CORE Assistant Referee Coach από τα 2011 έως και σήμερα.

Πρόεδρος στην ΚΕΔ παραμένει ο Περέιρα. Αναπληρωτής του θα είναι ο Μαρίν και απλό μέλος θα γίνει ο Λίντμπεργκ. Αυτοί οι τρεις υποτίθεται πως θα κάνουν τους ορισμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Τα ερασιτεχνικά αναλαμβάνουν ο Τσαχειλίδης και ο Καλύβας. Ο Κουκουλάκης θα είναι στο VAR και ο Τριτσώνης κατά πάσα πιθανότητα θα χρεωθεί την ανάπτυξη και εκπαίδευση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς