19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ίωση του Γκάρι Ροντρίγκες φέρνει τον Μασούρα στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ

Ο Έλληνας άσος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης την Παρασκευή και με σχεδόν δεδομένη την απουσία του Ροντρίγκες από την αποστολή αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Πορτογάλο τεχνικό για το ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (3/04) ματς με την ΑΕΚ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League 1.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από ίωση, γεγονός που φέρνει τον ταλαιπωρημένο αλλά ετοιμοπόλεμο, Γιώργο Μασούρα ξανά στα πλάνα της βασικής ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων.

Ο Έλληνας άσος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και την Παρασκευή και με σχεδόν δεδομένη την απουσία του Ροντρίγκες από την αποστολή αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Πορτογάλο τεχνικό για το ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο σε ένα 48ωρο από τώρα.

Σε ό,τι αφορά τον Παπέ Σισέ, αυτός δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και χθες στο Ρέντη, κάτι που θέτει υπό αμφισβήτηση την παρουσία του στα βασικά πλάνα του προπονητή του, με το δίδυμο Μανωλάς – Παπασταθόπουλος να μοιάζει και το πιο πιθανό με βάση τις τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς