16.2 C
Athens

Ανατριχιαστική αποθέωση για τον ρέκορντμαν Γιάννη, δεν αρκούσε ο Θανάσης στα «δεύτερα» των Μπακς (vid)

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε ολική αποθέωση από το κοινό στο Fiserv Forum και είδε τον αδερφό του Θανάση να παλεύει μόνος του κόντρα στους Κλίπερς, αλλά να μην αποτρέπει τη συντριβή των Ελαφιών με 153-119

Το ματς των Μπακς με τους Κλίπερς και η συντριβή των Ελαφιών (που αγωνίστηκαν με τα «δεύτερα») πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για χάρη του ρέκορντμαν Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δύο βράδια νωρίτερα έγραψε ιστορία στο Μπρούκλιν.

Μετά το τρομερό κατόρθωμα το να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς με 14.216 πόντους έναντι του 14.211 του σπουδαίου και για πολλούς… αξεπέραστου Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ο «Greak Freek» βροντοφώναξε σε όλους ότι γεννήθηκε για να γράφει ιστορία με την στρογγυλή πορτοκαλί θεά. Και το καταφέρνει κάθε χρόνο με τον δικό του τρόπο.

Αυτή του η ηγετική και πολλές φορές συγκινητική προσπάθεια εκτιμάται από τον κόσμο του Μιλγουόκι, που με ένα σχεδόν ανατριχιαστικό standing ovation έδειξε στον Γιάνναρο το δικό του «ευχαριστώ» και την αγάπη του. Ξεκάθαρα το highlight της βραδιάς.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης έμεινε στον πάγκο και τα «δεύτερα» των Ελαφιών δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τα αντίστοιχα… δεύτερα των Κλίπερς.

Οι Κλίπερς σούταραν με εξωπραγματική ευστοχία σημειώνοντας ρεκόρ ιστορίας στην κανονική περίοδο (154 πόντοι στα πλέι οφ), ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον το… τερμάτισε και η νίκη με 153-119 ήρθε φυσιολογικά, αφήνοντας τους Μπακς μία νίκη πίσω από τους Χιτ για την πρωτιά στην Ανατολή.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε 25 λεπτά και είχε 12 πόντους με 6/9 δίποντα αλλά 0/2 βολές. Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με δύο μπλοκ . Πρόσθεσε δύο ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο κι ήταν ο καλύτερος αναπληρωματικός των Μπακς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς