19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί το πλάνο αντίδρασης του Μαρτίνς κόντρα στον ΟΦΗ

Σε ένα ματς που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεδομένα να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Τικίνιο

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε δίκαια με συνολικό σκορ 5-1 από την Αταλάντα στον θεσμό του Europa League και πλέον στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, εκεί όπου έχει μπροστά την δύσκολη αναμέτρηση με τον ανεβασμένο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια στο «Γ. Καραϊσκάκης» απόψε (27/02) το απόγευμα.

Σε ένα ματς που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση με τους Μπεργκαμάσκι και τον άδοξο αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεδομένα να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης του αντί του Τικίνιο Σοάρες.

Από εκεί και πέρα ελέω της απουσίας του Σωκράτη για λόγους ξεκούρασης, αναμένεται να τοποθετηθούν οι Σισέ και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας με τον Βατσλίκ σταθερά στην εστία και τους Λαλά – Ρέαμπτσιουκ στα άκρα σε ένα καθαρό 4-2-3-1.

Στην «κουλούρα» θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά, ενώ στο «10» ίσως προτιμηθεί ο Καρβάλιο αντί του Αγκιμπού Καμαρά, που δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κι ως εξτρέμ.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες, με τον τελευταίο να έχει επιστρέψει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τον Ιωνικό πριν από 3 εβδομάδες.

Σέντρα στις 19:30 στο «Καραϊσκάκη» με διαιτητή τον σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ, που έχει βρεθεί και σε άλλα ματς της Super League 1 μέχρι τώρα στη σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς