17.9 C
Athens

Μαρτίνς: Μπορούμε να προκριθούμε, να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της Αταλάντα

Ο Πορτογάλος έδειξε την ανυπομονησία του για την πρώτη αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων στο Μπέργκαμο, χαρακτήρισε δίκαιη την αλλαγή του κανονισμού για το εκτός έδρας γκολ και υποστήριξε πως η ομάδα του πιστεύει σε νίκη και πρόκριση

Έναν συγκεντρωμένο Ολυμπιακό χωρίς λάθη και με συμπαγή άμυνα περιμένει να δει στο Μπέργκαμο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα στην Ιταλία (17/2) τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτυπήσουν στα αδύνατα σημεία της ομάδας του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την αλλαγή του κανονισμού για το εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θέλει να δει διαφορετικό σε σύγκριση με το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε τόσα λάθη, να είμαστε πιο συμπαγείς στην άμυνα, να έχουμε μεγαλύτερη αγωνιστική ένταση αφού θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για το γεγονός πως παίζει εκτός έδρας το πρώτο ματς και αν αυτό αλλάζει τα πλάνα του: «Τα πράγματα δεν είναι καινούρια στο Europa. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ οπότε δεν έχει σημασία αν παίζεις εκτός έδρας το πρώτο ματς, η διαφορά είναι πως παίζουμε μετά από δύο μήνες στην Ευρώπη και έχουμε μεγάλη επιθυμία να δείξουμε πράγματα ενώ πλέον υπάρχει και ο κόσμος στις εξέδρες. Έχουμε έντονη επιθυμία να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη».

Για το πώς θα περιέγραφε την Αταλάντα: «Η Αταλάντα είναι πολύ γρήγορη, δυνατή, δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πάρει τη μπάλα, πολύ καλή στις μεταβιβάσεις».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της Αταλάντα, εντός και εκτός έδρας δείχνοντας τον κακό της εαυτό από πλευράς αποτελεσμάτων εντός έδρας: «Είναι μία ομάδα που έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και είναι πολύ δυνατή, δεν μετράει τόσο πολύ τι κάνει εντός έδρας, εμείς ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της. Έχουμε ανυπομονησία να παίξουμε ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δύο μήνες, περιμένουμε με μεγάλη όρεξη το ματς. Αυτή είναι η υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο μας».

Για το ένα πράγμα που θα ζητούσε να έχει η ομάδα του την Πέμπτη: «Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε, πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Αυτό νιώθουμε και αυτό ήρθαμε να κάνουμε».

Για το αν η αλλαγή του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ τον επηρεάζει ως προς τον τρόπο που θα παίξει ο Ολυμπιακός: «Όχι, δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Ο νέος κανονισμός είναι πολύ δίκαιος παρότι λέγεται πως έγινε για να ευνοούνται οι ισχυρές ομάδες. Έγινε για να ευνοούνται οι καλές ομάδες και νομίζω πως είναι δίκαιος. Ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων ήταν θύμα αυτής της αλλαγής αλλά παρότι μας επηρέασε αρνητικά νομίζω πως είναι δίκαιος ο νέος κανονισμός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς