17.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Μουργκ πριν τη Μίντιλαντ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει από την Δευτέρα σε ρυθμούς Μίντιλαντ ενόψει του πρώτου αγώνα για τα play-off του Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης, με μοναδικό ερωτηματικό μέχρι τώρα τον Τόμας Μουργκ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή (15/02) προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Αυστριακός άσος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη μέση και αναγκάστηκε να διακόψει την παρουσία του στην προπόνηση της Τρίτης, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά το σενάριο να βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για το ματς με τους Δανούς.

Την Τετάρτη (16.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Δανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς