19.2 C
Athens

Οριστικό: Αναλαμβάνει την εθνική Ελλάδας ο Πογέτ

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε ΕΠΟ και Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό να παίρνει την σκυτάλη από τον Τζον Φαν'τ Σιπ με σκοπό να επαναφέρει την Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε ΕΠΟ και Γκουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό να παίρνει την σκυτάλη από τον Τζον Φαν’τ Σιπ με σκοπό να επαναφέρει την Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατέληξε στη λύση του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ που έπειτα από μία πενταετία επιστρέφει στη χώρα μας, αυτή τη φορά για να αναλάβει τις τύχες της «γαλανόλευκης».

Ο 54χρονος Ουρουγουανός τεχνικός παρουσιάζεται ως ο «εκλεκτός» από την ΕΠΟ εδώ και αρκετό καιρό για την επόμενη ημέρα της Εθνικής και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με την πρόσληψή του ή μη. Το πιο πιθανό είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που θα αποφέρει σε αυτόν και τους συνεργάτες του περίπου 650.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 5 χρόνια ο Πογέτ βρέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και στον πάγκο της ΑΕΚ με την οποία μέτρησε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 28 ματς, ενώ έχει διατελέσει επίσης τεχνικός των Μπράιτον και Σάντερλαντ στην Αγγλία, στην ισπανική Μπέτις, την κινεζική Σανγκάη Σενούα και τη γαλλική Μπορντό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς