15.6 C
Athens

«ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου…» – Καζάνι που βράζει η Τούμπα!

Με ένα σύνθημα βγαλμένο από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, τότε που οι χούλιγκανς κυριαρχούσαν στα γήπεδα της Ελλάδας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Λίνκολν ζήτησαν από την ομάδα να φανεί αντάξια της φανέλας.

Ο ΠΑΟΚ είχε αναγάγει σε αγώνα ζωής και θανάτου το ματς με την ομάδα από το Γιβραλτάρ και οι οπαδοί του βλέποντας την τραγική εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άντεξαν και ξέσπασαν με συνθήματα τα οποία παλιότερα έδιωχναν διοικήσεις από συλλόγους.

«ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου, αλλιώς θα σε γ@μ&σουμε εμείς οι οπαδοί σου» φώναζαν οι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορά, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπομονή έχει στερέψει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ φέτος ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις, όμως η πορεία του στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη έχει απογοητεύσει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι χθες έκαναν σχεδόν τα πάντα ώστε να τιμωρηθεί η έδρα τους, αφού συνεχώς άναβαν καπνογόνα και πετούσαν βεγγαλικά.

Ο κόσμος έχει φτάσει πλέον στα όριά του και ζητάει δραστικά μέτρα από τη διοίκηση η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αποστασιοποιηθεί από τα κοινά της ομάδας, με τις συνέπειες πλέον να είναι απρόβλεπτες για τους Ασπρόμαυρους…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς