17.9 C
Athens

Δούκας: «Δεν είχαμε την απαίτηση παραίτησης από τον παριστάνοντα τον υπουργό-υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ»

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ΕΕΑ – όπως ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση την Τρίτη (16/11) – με τον ίδιο να αναφέρεται με σκληρή γλώσσα τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού όσο και στους βουλευτές Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας.

«Από τα πειθήνια όργανα της μεγαλύτερης σκευωρίας στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας, δεν περιμέναμε παραίτηση μετά την διεθνή και εγχώρια γελοιοποίηση τους. Θα το έκαναν εξαρχής, αν διέθεταν ίχνος τσίπας. Εννοείται πως δεν είχαμε την ίδια απαίτηση ούτε από τον παριστάνοντα τον υπουργό-υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Ιδιότητα που έχει αποδεχτεί δια της σιωπής. Αναμέναμε όμως από τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος, την στοιχειώδη αντίδραση στην μονιμοποίηση και επιβράβευση των φυσικών αυτουργών της αθλιότητας. Δεν πειράζει, ο λογαριασμός πάντα έρχεται στο τέλος. Και η μοίρα κάθε άβουλου χειροκροτητή, είναι ήδη προδιαγεγραμμένη. ΥΓ. Αχάριστοι, γιατί αφήσατε εκτός την Μαρούπα; Τόσα τακούνια έλιωσε η μαντάμ, κάνοντας αυτοψίες…», έγραψε ο κ. Δούκας.

https://athlosnews.gr/paok-ntalaveria-avgenaki-i-epivravefsi-ton-protagoniston-tis-eea-sto-skandalo-tis-dithen-polyidioktisias/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς