20.1 C
Athens

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για την τριάδα αγώνων με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος αφού από χθες το Ρέντη γέμισε ξανά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά είναι στη διάθεση του.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει μια τριάδα αγώνων – φωτιά, αφού σε διάστημα μιας εβδομάδας θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκες σε αυτούς τους αγώνες και ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να κάνει τα πλάνα του ήσυχος, αφού άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στα θετικά νέα είναι και η ετοιμότητα του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε χρόνο συμμετοχής με την εθνική του ομάδα και έβαλε υποψηφιότητα ακόμα και για την ενδεκάδα με τον ΠΑΣ. Έτσι, την Κυριακή δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του με τα Ερυθρόλευκα.

Ο Μαρτίνς σήμερα θα δει σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδας και θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα στα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη πάση θυσία, αφού είναι ήδη στην 3η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που συγκατοικεί στην κορυφή με τον Βόλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς