16.2 C
Athens

Τα ονόματα «φωτιά» που θέλουν να φέρουν οι Άραβες τον Γενάρη στη Νιουκάστλ!

Η περιουσία των 320 δις. δολαρίων των νέων ιδιοκτητών της Νιουκάστλ τρομάζει κάθε αντίπαλο και είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά του αγγλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου!

Οι Άραβες μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της Premier League και μετά την εμπλοκή τους με τη Μάντσεστερ Σίτι επιδιώκουν να φτιάξουν μία ακόμα καλύτερη ποδοσφαιρική μηχανή, που θα «ψαρεύει» οτιδήποτε καλό κινείται στην παγκόσμια αγορά του αθλήματος. Περί της Νιουκάστλ ο λόγος, με τους Ασπρόμαυρους να γυρνάνε πίσω σε εποχές Γκασκόιν, τότε που σε κάθε τους επίσκεψη στην έδρα των «μεγάλων» της Αγγλίας έφευγαν με ψηλά το κεφάλι και τους 3 βαθμούς στο σακούλι.

Η αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία των «Καρακάξων» αναμένεται να αποφέρει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου, με τα πρώρα ρεπορτάζ από το Νησί να κάνουν λόγο για ηχηρές μεταγραφικέ προσθήκες ακόμα και από τον ερχόμενο Γενάρη.

Σύμφωνα λοιπόν με το Eurosport, η Νιουκάστλ θα κινηθεί σε πρώτη φάση για την απόκτηση των Φελίπε Κουτίνιο, Φρανκ Κεσιέ, Λαουτάρο Μαρτίνες, Άντονι Μαρσιάλ και Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στην πορεία θα προκύψουν κι άλλα ονόματα εφόσον «σκαλώσουν» μερικές από τις προσπάθειες της, όπως για παράδειγμα αυτή του Μάουρο Ικάρντι που ελέω της αντίθετης γνώμης της γυναίκας και μάνατζερ του, Νάρα, δεν πρόκειται να φύγει φέτος από την Παρί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νιουκάστλ έχει πλέον και τη φανέλα αλλά και τα χρήματα για να προσεγγίσει τους μεγάλους σταρ του σήμερα και τα όνειρα των οπαδών της θα πάρουν σύντομα τη δυναμική που τους αρμόζει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς