17.9 C
Athens

Ο λαμπερός Μασούρας άγγιξε το τέλειο τρώγοντας σιροπιαστά!

Μέσα σε διάστημα εννέα ημερών ο Γιώργος Μασούρας έδειξε πόσο έλειψε από τον Ολυμπιακό: Σαρωτική εμφάνιση στον ερυθρόλευκο θρίαμβο κόντρα στη Φενέρ με 44 επαφές με την μπάλα και υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Europa League!

Ο Γιώργος Μασούρας έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό στο διάστημα της απουσίας του και αυτό επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει συμμετοχή με γκολ ή/και ασίστ στα τρία τελευταία νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δίνοντας πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ τα όσα έκανε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (0-3) επιβεβαίωσαν πως αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού.

 

Και επειδή συνήθως οι αριθμοί αποτυπώνουν την πραγματικότητα (πλην ορισμένων εξαιρέσεων) με τη βοήθεια του whoscored θα δούμε αναλυτικά όσα έκανε ο Γιώργος Μασούρας. Η απάντηση είναι: Τα πάντα.

Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και βαθμολογήθηκε με 9.73/10 (!) αφού σε 44 επαφές του με την μπάλα είχε δύο γκολ και μία ασίστ ενώ έχασε σε τετ α τετ την ευκαιρία να πετύχει χατ τρικ.

 

Ο Μασούρας είχε 4 τελικές εκ των οποίων οι 3 βρήκαν εστία και οι δύο δίχτυα, κέρδισε 3 εναέριες μονομαχίες ενώ βοήθησε και αμυντικά με 3 κλεψίματα, 1 απομάκρυνση και 1 μπλοκ σε σουτ ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε.

Κι αν ρωτάτε γιατί έχει τέτοια απόδοση επί τουρκικού εδάφους, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος όταν μίλησε για τα αγαπημένα του σιροπιαστά γλυκά που έχουν μεγάλη πέραση στην Κωνσταντινούπολη…

https://athlosnews.gr/epiki-dilosi-masoura-mou-aresoun-poly-ta-siropiasta-afto-einai-to-mystiko/

Η UEFA αναμφίβολα θα τον συμπεριλάβει στην κορυφαία ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του Europa League και πώς να μην το κάνει άλλωστε. Ήδη βρίσκεται στην ψηφοφορία για τον MVP της εβδομάδας μαζί με τους Πρόμες της Σπαρτάκ Μόσχας, Γκαλένο της Μπράγκα και Εκαμπί της Λιόν.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου με 6 βαθμούς ενώ ο Μασούρας έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ απέναντι σε Απόλλωνα, Αστέρα και Φενέρμπαχτσε μέσα σε διάστημα 9 ημερών!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς