15.6 C
Athens

Το αρνητικό ρεκόρ του Ντε Χέα από το Μουντιάλ και μετά (pic)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, καθώς οι επεμβάσεις του έχουν σώσει άπειρες φορές τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την εθνική Ισπανίας. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο ίδιος βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει από το Μουντιάλ και έπειτα ένα αρνητικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήγε στο Μουντιάλ της Ρωσίας ως βασικός τερματοφύλακας με την εθνική Ισπανίας. Όμως το τουρνουά που πραγματοποίησε ήταν αρνητικό, ενώ αρνητικό θεωρείται και το ξεκίνημά του στην Premier League με τους κόκκινους διαβόλους.

Αναλυτικότερα ο Ντε Χέα έχει δεχθεί 10 γκολ σε συνολικά 14 σουτ που πήγαν προς την εστία, με τον ίδιο να αποκρούει μόλις τα 4 απ’ αυτά. Τελευταίο κακό παιχνίδι του 27χρονου τερματοφύλακα ήταν απέναντι στην Μπράιτον, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς