17.9 C
Athens

Οι ομάδες της Premier δεν επιτρέπουν στους παίκτες να παίξουν με τις εθνικές των χωρών που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα

Οι σύλλογοι από την Premier League δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν την υγεία των ποδοσφαιριστών τους αλλά ούτε και την πιθανότητα να τους χάσουν μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις εθνικές ομάδας.

Όλες οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αποφάσισαν και ανακοίνωσαν πως δεν θα αποδεσμεύσουν τους παίκτες που θα πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους αν αυτές βρίσκονται στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σχεδόν 60 παίκτες δεν θα ταξιδέψουν όπως γνωστοποιήθηκε από την αγγλική λίγκα, με την κόκκινη λίστα να αφορά τη δεδομένη στιγμή κυρίως σε χώρες της Αφρικής, της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής και της Ασίας, ενώ από την Ευρώπη επηρεάζονται μόνο οι διεθνείς Τούρκοι και Γεωργιανοί.

Ως εκ τούτου, δεν επηρεάζεται η Ελλάδα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση καθώς και το Κόσοβο και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα έχει κανονικά στις τάξεις της τον Κώστα Τσιμίκα, τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Χρήστο Τζόλη (εφόσον βρεθούν στις επιλογές του Τζον Φαν’τ Σιπ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς