15.6 C
Athens

Κινείται δυναμικά για τον Χοακίν Κορέα η Έβερτον, στο κόλπο και η Ίντερ

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Χοακίν Κορέα. Το όνομα του 27χρονου επιθετικού της Λάτσιο λόγω του ταλέντου του αλλά και της εργατικότητάς του έχει συνδεθεί με τις περιπτώσεις της Έβερτον και της Ίντερ.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο ότι τα «Ζαχαρωτά» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Λάτσιο για την απόκτηση του Κορέα. Στην διοίκηση της Έβερτον γνωρίζουν πολύ καλά ότι τόσο ο Κάλβερτ Λιούιν όσο και ο Ριτσάρλισον χρειάζονται ξεκούραση για να αντέξουν στα πολλά συνεχόμενα ματς, επομένως ο Κορέα φαντάζει η ιδανική λύση που θα έρχεται από τον πάγκο και θα τους ξεκουράζει στα χαλαρά παιχνίδια.

Βέβαια, ο ταλαντούχος Αργεντίνος επιθετικός της Λάτσιο, ο οποίος σημείωσε 8 γκολ και έδωσε 8 ασίστ την σεζόν 2020/21, ακούγεται και για την Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου αναζητά στο μεταγραφικό παζάρι επιθετικό για να καλύψει το κενό του Λουκάκου. Παρά την απόκτηση του Έντιν Τζέκο, οι ιθύνοντες της Ίντερ επιδιώκουν να κλείσουν άμεσα και έναν επιπλέον επιθετικό.

Μάλιστα, οι Νερατζούρι κατέθεσαν πριν από λίγες μέρες επίσημη πρόταση η οποία ανερχόταν στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. όπως και να έχει, το όνομα του Χοακίν Κορέα θα μας απασχολήσει έντονα μέσα στις επόμενες μέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς