16.2 C
Athens

FIBA Europe Cup: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων σε προκριματικά και ομίλους

Τους αντιπάλους τους στη διοργάνωση του FIBA Europe Cup έμαθαν σήμερα Πέμπτη (19/08) Ιωνικός, Περιστέρι και Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Ακαντέμικ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία και στη συνέχεια, εφόσον προκριθούν, τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο- Σόποτ για ένα εισιτήριο στους ομίλους.

Σε περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» προκριθούν θα ενταχθούν στον 5ο όμιλο μαζί με τις: μία εκ των Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν, με τη Μπαχτσεσεχίρ και την Μόρναρ Μπαρ.

Ο Ιωνικός που είχε συμπεριληφθεί στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, κληρώθηκε στον 6ο όμιλο με τις: τον νικητή του ζευγαριού Μονς/Λέιντεν, την Αντβέρπ και τη Σπόρτινγκ.

Το Περιστέρι με τη σειρά του κληρώθηκε στο 7ο γκρουπ και θα περιμένει ποια ομάδα δεν θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο και επίσης θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο/Τσμόκι/Μονς/ Λάιντεν και την Χάκρο Μέρλινς Κράιλσχαϊμ από τη Γερμανία στους ομίλους.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Περιστερίου μετέχει στον προκριματικό γύρο του BCL και μόνο αν αποκλειστεί από εκεί θα συνεχίσει στο νεοσύστατο FIBA Europe Cup.

Oι αγώνες των τεσσάρων ομίλων της προκριματικής φάσης, όπου συμμετέχει ο Ηρακλής, θα διεξαχθούν από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς