17.9 C
Athens

Αστέρας – Ιωνικός 4-0: Άνετη φιλική επικράτηση των κεφάτων Αρκάδων

Μια άνετη νίκη με 4-0 επί του Ιωνικού πέτυχε σε φιλική αναμέτρηση στην Τρίπολη ο Αστέρας. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ εξαιρετική ήταν η εικόνα που εμφάνισε η πλειοψηφία των νέων παικτών.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, με τον Ριέρα να κλέβει και να δίνει στον Μπενίτο που από κοντά με προβολή έγραψε το 1-0. Στο 29′ ο Σανταφέ ανατράπηκε εντός της αντίπαλης περιοχής και κέρδισε πέναλτι από το οποίο ο Ριέρα πέτυχε το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 87ο λεπτό με τον Τιλίκα να δίνει την ασίστ στον Κρεσπί, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον πολύ ορεξάτο Βραζιλιάνο, ο οποίος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Ιωνικός δεν παρουσίασε καθόλου καλή εικόνα, καθώς απείλησε μόλις μια φορά με την κεφαλιά του Μάναλη στο 63′.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (30′ Σγουρής / 63′ Τσιφτσής), Ρούμπεν Γκαρθία (46′ Καρμόνα), Ατιένθα, Αντζουλάς (46′ Χριστόπουλος), Τασουλής (46′ Αλβάρες), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (46′ Βαλιέντε), Καπίγια (46′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (30′ Ντρούπι / 63′ Μπαράλες), Σίτο (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (46′ Σονί)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ντελγάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Σάντσες, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μπουένο, Αοσμάν, Ιατρούδης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Μύγας, Κιάκος, Τσιριγιώτης, Μάναλης, Λουάν, Μπονέτι και Γκοτσούλιας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς