21.1 C
Athens

Άδωνις για το… Ακετονούμπο: Να ζητήσω συγγνώμη που έκανα σαρδάμ; Μιλάτε σοβαρά;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι Μαζί» και ερωτηθείς για τον λάθος τρόπο που πρόφερε στο παρελθόν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τόνισε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη για το… σαρδάμ που έκανε.

O Υπουργός Ανάπτυξης είχε αποκαλέσει τον Greek Freak και MVP των φετινών τελικών «Ακενοτούμπο» αντί με το κανονικό του όνομα, ενώ ψευδώς ανέφερε ότι έχει γεννηθεί «κάπου στην Αφρική» ενώ έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς χαρακτηρίστηκαν υποτιμητικές. Ερωτηθείς για το αν πρέπει να ζητήσει μία συγγνώμη, επέμεινε ότι έκανε σαρδάμ και απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη οι Συριζαίοι τους οποίους χαρακτήρισε ψεύτες και υποκριτές.

«Να ζητήσω συγγνώμη που έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά; Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει εσείς σαρδάμ στη ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι αυτοί, και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ, που το είπα στην ίδια εκπομπή συγγνώμη που έκανα σαρδάμ. Για να τελειώνουμε, αλλά τέτοιοι είστε, όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στη ζωή του και κάνει κριτική στο δικό μου το σαρδάμ», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο: 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς