15.6 C
Athens

Ντεπάι: Είμαι έτοιμος να παλέψω για τον Κούμαν, με στήριξε

Ο Μέμφις Ντεπάι εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε πως η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο τον ώθησε να επιλέξει τους μπλαουγκράνα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολλανδός επιθετικός έφτασε στη Βαρκελώνη για να αρχίσει τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα. Όπως όλα δείχνουν, ο Ρόναλντ Κούμαν τη νέα σεζόν θα έχει τρία δυνατά «όπλα» στην επίθεσή του, με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Μέμφις Ντεπάι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα των «μπλαουγκράνα».

Στις δηλώσεις του, ο πρώην ηγέτης της Λιόν ξεκαθάρισε πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ελέω του συμπατριώτη του και άλλοτε προπονητή του στους οράνιε, Κούμαν.

«Ήμουν με τον Κούμαν στην εθνική ομάδα, μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση και υποστήριξη ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας.

Με είδε να παλεύω για να επιστρέψω από τραυματισμό, τώρα μου έδωσε πλήρη στήριξη για να έρθω εδώ και είμαι έτοιμος να παλέψω για τον Κούμαν εδώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον καλύτερο σύλλογο.

Ελπίζω να κατακτήσω πολλά τρόπαια, που είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθα σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο με την σπουδαία ιστορία. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα», τόνισε ο Ντεπάι στο πλαίσιο των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε, λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή των Καταλανών.

«Έρχομαι από διακοπές, τώρα είναι η στιγμή να συγκεντρωθώ και να αρχίσω όσο το δυνατόν καλύτερα την προετοιμασία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς