20.1 C
Athens

TyC Sports: Αυτή είναι η πρόταση της Μαρσέιγ για Παβόν, τι παραπάνω ζητάει η Μπόκα

Η Μαρσέιγ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Κρίστιαν Παβόν και να τον κάνει δικό της προκειμένου ο Αργεντινός εξτρέμ να τεθεί στη διάθεση του άλλοτε προπονητή του στην εθνική ομάδα, Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για ενίσχυση στα «φτερά» δεν θα παραμείνει στην Μπόκα (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι) και η ομάδα της Μασσαλίας φέρεται σύμφωνα με το TyC Sports να έχει καταθέσει ως τώρα τη μοναδική επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Αυτή μεταφράζεται σε μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 5.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (του οποίου το συμβόλαιο σε αυτή την περίπτωση θα επεκταθεί αυτόματα για έναν χρόνο ακόμα με την Μπόκα).

Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής τονίζεται πως η πρόταση μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει την Μπόκα, η οποία θέλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς και όχι προαιρετική, ενώ αναμένεται να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και έχει θέσει ως προτεραιότητα την πώληση του παίκτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς