15.6 C
Athens

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με Ράμος μέχρι το 2023, τις επόμενες ημέρες τα ιατρικά

Τα χέρια έδωσαν η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Σέρχιο Ράμος, καθώς σύμφωνα με το γαλλικό «RMC» ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εντός των επόμενων ημερών θα περάσεις τις ιατρικές εξετάσεις.

Δεδομένη θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στην Παρί. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός ύστερα από 16 χρόνια στη Μαδρίτη θα μετακομίσει στο Παρίσι. Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, με τον Ράμος να παίρνει τελικά αυτό που θέλει.

Αν και αρχικά οι διοικούντες των Παριζιάνων προσέφεραν στον 35χρονο μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά, όπως αναφέρει το «RMC» ο πρώην εμβληματικός αρχηγός των «μερένγκες» θα υπογράψει κλειστό συμβόλαιο διάρκεια δύο ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Παρί.

Θυμίζουμε πως ο Ράμος έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για εύρεση κατοικίας στη Γαλλία, καθώς θεωρεί ότι το Παρίσι είναι ιδανικότερος προορισμός για εκείνον και την οικογένειά του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς