17.9 C
Athens

EURO 2020: Ο Ντεσάμπ ανταπέδωσε τα «καρφιά» στον Μουρίνιο

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο ότι η εθνική Γαλλίας δεν γίνεται να μην νικήσει, επειδή έχει τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να του απαντάει με καυστικό χιούμορ.

«Καρφίτσα» δεν αφήνει να πέσει κάτω ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο τη δήλωσε του νυν τεχνικού της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος που έχει συνηθίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του, πρόσφατα τόνισε ότι μία ομάδα που έχει στη διάθεσή της τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι παράλογο να μην μπορεί να κερδίζει.

«Όταν έχει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα σου είναι δύσκολο να μην νικήσεις. Είναι ένας από τους παίκτες που κερδίζουν παιχνίδια και τρομοκρατούν τους αντιπάλους. Ο Εμπαπέ τα δίνει όλα για να αποδείξει ότι μετά τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο επόμενος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του πρώην τεχνικού της Τότεναμ.

Από τη μεριά του, ο Ντεσάμπ όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους απάντησε: «Ζοζέ, το ίδιο πίστευα κι εγώ για την Τότεναμ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν σχεδιαστεί», βάζοντας τα γέλια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς