17.9 C
Athens

Βιεϊρίνια: Όσοι μιλάνε ακόμα για το χέρι στη Λαμία, είναι αυτοί που πονάνε περισσότερο (vid)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, βρέθηκε σε εκπομπή του OPEN και, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μιλήσει για τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον δεσμό του με τους οπαδούς του Δικεφάλου ανά τα χρόνια, αλλά και το χέρι στη Λαμία, καθώς όπως αποκάλυψε από τότε και έκτοτε όλοι στην παρέα του τον αποκαλούν… βολεϊμπολίστα!

Ο Πορτογάλος που πριν μία εβδομάδα σήκωσε το τρίτο του τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Γκρανμάδερ», σχολιάζοντας με χιούμορ πολλές από τις καταστάσεις που βίωσε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων τα τελευταία 4 χρόνια, από τη περίοδο δηλαδή που γύρισε ξανά στην Τούμπα.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και το περιβόητο χέρι στη Λαμία, όταν ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» σε μία προφανή παράβαση πέναλτι.

«Με τα χέρια θεωρούν πως είμαι… βολειμπολίστας. Για ένα χέρι στη Λαμία, ακόμα το λένε. Και οι φίλοι μου το λένε (σ.σ. γελώντας). Δεν το έκανα επίτηδες, η μπάλα πήγαινε στο βουνό. Μου αρέσει που το λένε γιατί αυτοί που το λένε είναι αυτοί που πονάνε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πορτογάλου άσου.

Παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις φετινές στιγμές που βίωσε με τον Πάμπλο Γκαρσία.
Εάν σκέφτεται να γυρίσει στην Πορτογαλία ή να μείνει στην Ελλάδα; «Εδώ θα μείνω. Έγινα Θεσσαλονικιός»
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Με άγχος, αγωνία. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Άξιζε το κύπελλο ο κόσμος και ο Γκαρσία. Αλλάξαμε προπονητή μέσα στη χρονιά. Ο Γκαρσία έπαιζε με άλλο σύστημα και έπρεπε να δουλέψει με ένα υλικό που δεν περίμενε. Εκείνος ήθελε να παίξει με εξτρέμ, εμείς δεν παίζαμε με εξτρέμ. Τελικά βρήκαμε το σύστημα που μας ταιριάζει. Πλέον υπάρχει χρόνος για να γίνουν μεταγραφές και πλάνο για τη νέα σεζόν. Φέτος έχουμε χρόνο να δουλέψουμε».

Τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ; «Όλα! Ο Σάντος με πίστεψε. Σε μια πρώτη χρονιά δύσκολη με τραυματισμό, έπεισε τον Ζαγοράκη να με αγοράσει. Είναι μια ιστορία αγάπης αυτή που έχω με τον ΠΑΟΚ. Μου έδωσε την πραγματική ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου. Ο κόσμος αξίζει το νέο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς