17.9 C
Athens

ΠΑΣ – Απόλλων 0-2: Σεφτέ κόντρα στους μισούς Ηπειρώτες (vid)

Η πρώτη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο άργησε, αλλά ήρθε λίγο πριν πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έκλεισε με θετικό πρόσημο το πρωτάθλημα στην εξ αναβολής 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Παράλληλα, προσπέρασε τον ΟΦΗ και τερμάτισε στην 11η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.

Οι Ηπειρώτες που έχουν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό είχαν μόλις 15 παίκτες στην αποστολή και στον πάγκο οι δύο από τους τέσσερις ήταν τερματοφύλακες! Το έργο ήταν εξ ορισμού δύσκολο…

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να δέχεται το γύρισμα από τα αριστερά, να κοντρολάρει και με πλασέ να γράφει το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

 

Ήταν φανερό πως ο Απόλλων Σμύρνης θα έφτανε στο 0-2 στο δεύτερο μέρος μετά από συνεχόμενες τελικές. Στο 57′ ο Χουχούμης έβγαλε άψογη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά ο Ντάουντα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΤΟ 0-2 ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΑ

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-2

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Σκόρερ: 31′ Μαρκ Φερνάντεθ, 57′ Ντάουντα

Διαιτητής: Βάτσιος

Κίτρινες: Πίρσμαν / Χουχούμης, Ντομίνγκες

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (58′ Αθανασίου), Πίρσμαν, Πανουργιάς, Παντελάκης, Σάλιακας, Γροσδάνης (58′ Τριάδης), Κάστρο, Λώλης, Κριζμάν, Πήλιος, Παμλίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ρώσση (90+1′ Ρηγόπουλος), Ντομίνγκεθ, Χουχούμης, Λαγός, Μπεντινέλι (86′ Κιτόκο), Μπρούτσιτς, Φατιόν, Μαρκ Φερνάντεθ (72′ Βάρκας), Ντάουντα (85′ Ιωαννίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς