15.6 C
Athens

Μουρίνιο για το πέναλτι της Έβερτον: Απλά γελάω

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αν και θέλησε να αποφύγει να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι στο ματς της Τότεναμ με την Έβερτον (2-2), όντας πολύ λακωνικός, έδειξε εν τέλει την άποψη του τονίζοντας ότι οι εμπειρίες που έχει τον κάνουν να γελάει με τέτοιου είδους σφυρίγματα.

Αν και η Τότεναμ προηγήθηκε με τον Χάρι Κέιν στο 27′ στο «Γκούντισον Παρκ», τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν άμεσα. Στο 30′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χάμες Ροντρίγκς από τον Ρεγκιλόν, με τον Σίγκουρσον να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-1. Οι Λονδρέζοι τελικά έφυγαν με έναν βαθμό, με τον στόχο του Champions League ωστόσο, να απομακρύνεται.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη φάση της ισοφάρισης με το πέναλτι, εκφράζοντας με έμμεσο τρόπο την αντίθεσή του προς την απόφαση του διαιτητή.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω. Αυτή τη στιγμή, έχω τόσα χρόνια και τόσες πολλές εμπειρίες που απλά γελάω. Αυτό το είδος του ανόητου χαμόγελου και δεν πρόκειται να σχολιάσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς