17.9 C
Athens

Σιγάλας για Σπανούλη: Όπως θέλει εκείνος θα σταματήσει

Τι είπε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον αρχηγό της ομάδας

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ-3 για τον Βασίλη Σπανούλη, κάνοντας το δικό του σχόλιο για το πότε ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Ερυθρόλευκων τόνισε πως ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα αποφασίσει εκείνος πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σιγάλας δήλωσε: «Όπως θέλει εκείνος θα σταματήσει. Ο Βασίλης θα αποφασίσει το τι θα κάνει. Το κυριότερο, και του το έχω πει, είναι πως πρέπει να περνάει καλά και να είναι ευχαριστημένος. Μην γυρίσει αυτό ανάποδα. Αν πρέπει να παίξει, τότε θα παίξει. Το βλέπουμε ότι μπορεί. Θα πρέπει να κάνει αυτό που κάνει καλά.

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει η ομάδα, μην το ρίχνουμε στον κόουτς. Αν είναι ή όχι ο Βασίλης στο πλάνο θα το δούμε αργότερα. Το παρκέ είναι ο οδηγός μέσα σου».

Παράλληλα, για το ενδεχόμενο να είναι ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική ομάδα ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, ο Σιγάλας υποστήριξε: «Αν ο προπονητής το θέλει, σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί και ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει. Αν το αποφασίσει, ο Βασίλης θα βοηθήσει. Δεν το κάνει για το θεαθήναι, είναι πρωταγωνιστής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς