16.2 C
Athens

Αυγενάκης: Διαφάνεια, Δημοκρατία, Νοικοκύρεμα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στις εκλογές των Ομοσπονδιών, τονίζοντας πως είναι μία νέα αρχή για τον ελληνικό αθλητισμό

Για μία νέα σελίδα στον αθλητισμό της Ελλάδας έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τις πρώτες εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (20-21/3).

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι οι αρχαιρεσίες μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έγιναν με αδιάβλητο τρόπο, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση στους συνωμοσιολόγους που επί μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη τους εκλεγέντες προέδρους, Ντόρα Πάλλη (μοντέρνο πένταθλο), Θανάση Σταθόπουλο (γυμναστική), Βασίλη Διαμαντόπουλο (ποδηλασία), Γιάννη Λιγνό (ξιφασκία), Ιωάννα Καρυοφύλλη (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), καθώς και τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ομοσπονδίας χάντμπολ, Κώστα Γκαντή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αυγενάκης έγραψε στα social media: «Με εξαιρετικές διαδικασίες χωρίς “παρατράγουδα”, αδιάβλητα, με διαφάνεια και τάξη, ξεκίνησαν το σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά στις αρχές Απριλίου, οι αρχαιρεσίες σε 43 Ομοσπονδίες.

Εκλογές με απόλυτη επιτυχία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην ψηφιακή κάλπη «Ζευς», χάρις στη στενότατη συνεργασία και την άψογη δουλειά Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Kyriakos Pierrakakis και ΕΔΥΤΕ – Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – GRNET

Εκλέκτορες για πρώτη φορά τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Σημαντική η ανανέωση στις νέες διοικήσεις. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή στα διοικητικά μοντέλα Ομοσπονδιών των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών μας.

Η καλύτερη απάντηση στους «συνωμοσιολόγους» που μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια, είναι το ίδιο το αποτέλεσμα.

Διαφάνεια, Δημοκρατία, Νοικοκύρεμα.
Δικαίωση της αθλητικής μας μεταρρύθμισης.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στο Facebook:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς