16.2 C
Athens

Μαρτίνς: Μου άρεσε όλη η ομάδα, δεν έπρεπε να έχουμε αγωνία στο τέλος

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Ατρόμητου με 1-0 για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήθελε να δει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ που χάθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στα κανάλια Novasports:

Για το τι του άρεσε και τι όχι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι: «Δεν μου άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας που είχαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι για να μην έχουμε αγωνία στα τελευταία λεπτά. Στο τέλος είχαμε νευρικότητα γιατί δεν καθαρίσαμε το ματς. Διαχειριστήκαμε με εξυπνάδα το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Μου άρεσε πολύ η μαχητικότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι».

Για τον σκόρερ Μπρούμα και τη συνολική παρουσία του Ολυμπιακού: «Όλη η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ. Όλη η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και αντιμετώπισε τον Ατρόμητο με σοβαρότητα. Είναι μία δύσκολη έδρα. Έχασε εδώ και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και είμαι χαρούμενος για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες μου το παιχνίδι και πήραν το αποτέλεσμα».

Για τον Θανάση Ανδρούτσο: «Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ.: με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο) και όλη την εβδομάδα μας έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το αν αυτή η νίκη στο Περιστέρι είναι ένα ακόμα σημάδι τίτλου: «Φυσικά, παίζουν ρόλο τα άμεσα παιχνίδια ανάμεσα στους διεκδικητές, αλλά το να κερδίζεις βαθμούς από τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό».

https://athlosnews.gr/atromitos-olympiakos-0-1-o-mproyma-pire-fora/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς