19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Χολέμπας και Μπρούμα στην Τούμπα

Οι Χολέμπας και Μπρούμα δεν ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μπουχαλάκης

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/1) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ το απόγευμα τα μέλη της αποστολής ταξίδεψαν αεροπορικώς με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όπως συνέβη πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (3/1), έτσι και τώρα πριν από το εκτός έδρας, εξ αναβολής, παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (13/1, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε επίσημα την αποστολή του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους υγιείς και διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να τίθεται ξανά στη διάθεσή του έπειτα από απουσία δύο αγώνων σε Τρίπολη (με Αστέρα) και Αγρίνιο (με Παναιτωλικό).

Αντίθετα, οι Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα έμειναν εκτός αποστολής λόγω κρυολογήματος, καθώς δεν κατάφεραν να προπονηθούν τις τελευταίες δύο ημέρες. Στη βάση τους έμειναν και οι Σουντανί, Ανδρούτσος, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο. Οι τρεις τελευταίοι αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για τον εξ αναβολής αγώνα με τους Ασπρόμαυρους.

Δείτε το βραδινό μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

https://athlosnews.gr/flashback-i-ekpliktiki-apokroysi-toy-eleytheropoyloy-kai-ta-sygcharitiria-toy-frantzeskoy/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς