24.6 C
Athens

Ο Τριτσώνης προωθεί τον Διαμαντόπουλο

Τον γουστάρει με «τρέλα». Τον έχει πάρει υπό την προστασία του. Θέλει να τον κάνει διεθνή. Ο Διαμαντόπουλος, ο πυροσβέστης από την Αρκαδία έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στην ΚΕΔ. Τον Τριτσώνη. Τι; Τον έβγαλαν από την επιτροπή; Αυτά να τα «πουλήσουν» αλλού. Ο Σταυράκος είναι ο σωφέρ και το δεξί χέρι του Περέιρα. Η δεύτερη σκιά του. Ο άνθρωπος που τον …συμβουλεύει σε διάφορα σημαντικά θέματα.

Αυτός πίεσε για να ανεβεί ο Διαμαντόπουλος στη Super League. Τον έχει από κοντά. Πέρσι τον στήριξε με αρκετούς ορισμούς. Ο μικρός έκανε μία μεγάλη… πατάτα στο ΑΕΚ-Ξάνθη. Τόσο μεγάλη που ο αίλουρος μπούκαρε στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο. Ήταν έξαλλος γιατί θεώρησε ότι έγινε επίτηδες μετά από παραγγελία του Βορρά. Βαριά κατηγορία ήταν αυτή για τον φίλο του Σταυράκου.

Πριν από μέρες τον όρισε στο φιλικό του Ολυμπιακού. Στην ΑΕΚ δεν μπορούσε. Στον ΠΑΟΚ θα καρφώνονταν άσχημα. Κάπου έπρεπε να σφυρίξει το παλικάρι ως υποψήφιος διεθνής. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι, όπως και οι άλλοι που έχουν θητεύσει μόνο μία σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Όμως η ΚΕΔ και η ΕΠΟ θα το παρακάμψουν αυτό. Δεν θα είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο.

Τα ίδια έγιναν με τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη για να μπουν στην επιτροπή. Νύχτα άλλαξε ο κανονισμός. Οι παλαιότεροι θυμούνται την εποχή που ο Τριτσώνης έγινε διεθνής διαιτητής. Το ταμιευτήριο, τον Πατέρα, τον Πιλάβιο, τον… περίεργο. Δεν τα ξεχνούν. Δεν μπορεί. Κάτι θα έχει πάρει το αυτί του Διαμαντόπουλου.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Επεισόδια Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματισμένος οπαδός

Τα νεότερα που έρχονται από το Βερολίνο σχετικά με την άγρια συμπλοκή οπαδών, είναι θετικά, τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία του οπαδού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Άρης: Οπαδοί έκαψαν τη σουίτα του Θ. Καρυπίδη στο «Βικελίδης» μετά τον χαμένο τελικό

Από τη φωτιά καταστράφηκε αρχειακό υλικό, αλλά και οικονομικά στοιχεία, που υπήρχαν στα γραφεία ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σουίτες αλλά και στο γραφείο του Θεόδωρου Καρυπίδη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Επεισόδια στο Βερολίνο: Με ρόπαλα και μαχαίρια οι συγκρούσεις Ελλήνων οπαδών, τρεις σοβαρά τραυματίες και 89 προσαγωγές

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου αναφέρει ότι ένα άτομο τραυματίστηκε βαριά στη μαζική οπαδική συμπλοκή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς - Για 89 συλλήψεις κάνει λόγο η αστυνομία του Βερολίνου