16.2 C
Athens

«Θέλει Ντριούσι ο Ολυμπιακός»

Η σεζόν μπορεί να έχει ξεκινήσει και η μεταγραφική αγορά να έχει κλείσει για την ώρα, αλλά στον Ολυμπιακό φέρονται να εξετάζουν μερικές περιπτώσεις παικτών ενόψει χειμώνα.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Fotomac», ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ντριούσι, για τον οποίο η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει πάρα πολύ ζεστή να τον υπογράψει για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, όμως, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Βόλφσμπουργκ και Φιορεντίνα, κάτι που σε συνδυασμό με την προοπτική του Ολυμπιακού, κάνει την περίπτωση απόκτησης του παίκτη εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Σεμπαστιάν Ντριούσι ανήκει στη Ζενίτ, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Το συμβόλαιό του με τον ρωσικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και από την 1η Ιανουαρίου ο Αργεντινός επιθετικός θα μπορεί να μιλήσει με ομάδες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί ότι η χρηματιστηριακή αξία του Ντριούσι αγγίζει τα 12 εκ. ευρώ (σύμφωνα με την transfermarkt), με τη Ζενίτ να βγάζει από τα ταμεία της 15 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Με τη φανέλα της Ζενίτ, ο Αργεντινός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 121 αγώνες, μετρώντας 24 γκολ και 21 ασίστ σε τρία χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς