19.2 C
Athens

Αλ Κελαΐφι: Εμπαπέ και Νειμάρ θα μείνουν για πάντα στην Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μία τρομερή πρόκριση επί της Αταλαντά με 1-2, με τον Εμπαπέ να αλλάζει την εικόνα της ομάδας του και τον Νεϊμάρ να… ξυπνά με την είσοδο του Γάλλου επιθετικού στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, μίλησε μετά από τον αγώνα με την ιταλική ομάδα και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Βραζιλιάνος θα παραμείνουν στην Παρί και τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς, είναι η 50ή επέτειος και κερδίσαμε με αυτόν τον τρόπο, είναι υπέροχο.

Είμαι πολύ περήφανος, θέλω να ευχαριστήσω όλους, τους παίκτες, τον προπονητή, την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Όλοι είπαν ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το Champions League, αλλά δείξαμε αυτήν την υπέροχη νοοτροπία, αυτούς τους υπέροχους παίκτες. Όλοι έδωσαν ό,τι έπρεπε να δώσουν στο γήπεδο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό που πετύχαμε.

Οι ημιτελικοί του Champions League δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο στόχος μας είναι πολύ μακριά. Ας σκεφτούμε λοιπόν τον ημιτελικό και όχι τον τον τελικό. Όλοι αμφιβάλλουν για την ομάδα μας. Αποδείξαμε όμως ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω. Οσον αφορά του Μπαπέ και Νεϊμάρ δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την ομάδα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς