17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: «Καίγεται» για χαφ ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, θέλει έναν κεντρικό μέσο το συντομότερο δυνατόν στον Ολυμπιακό για να προλάβει τα ματς με τη Λουκέρνη

Ψάχνουν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της ομάδας, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει βάλει σε προτεραιότητα την θέση του κεντρικού χαφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είχε την ευκαιρία να τα πει ακόμα καλύτερα με τον Κριστιάν Καρεμπέ στο ταξίδι που έκαναν στην Ελβετία για να παρακολουθήσουν τη Λουκέρνη κόντρα στην Τουν και ξεκαθάρισε στον Γάλλο ότι επείγει η απόκτηση ενός μέσου.

Μάλιστα, εξήγησε στον αθλητικό διευθυντή του Θρύλου ότι το ιδανικό θα ήταν ο παίκτης που θα έρθει να προλάβει τις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League (9 και 16 Αυγούστου).

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγή στο ρόστερ που θα δηλώσει στην UEFA 24 ώρες πριν από κάθε αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο μέσος που αποκτηθεί δεν προλάβει το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μπορεί να δώσει το παρών στον επαναληπτικό.

Όσον αφορά τα ονόματα που ακούγονται, είναι γεγονός ότι στον Ολυμπιακό έχουν «στραβώσει» με τον Γουίλιαν Αράο και γι’ αυτό αποφάσισαν πως δεν χρειάζεται να πιέζουν άλλο για έναν παίκτη, που δεν θέλει να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.

Η περίπτωση του Αργεντινού, Κλαούντιο Γιάκομπ, παραμένει ανοικτή, όμως ο πρώην «κόφτης» της Γουέστ Μπρομ θα πρέπει να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, καθώς υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις, που δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς