19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιτυχημένη πρόβα για Τούμπα στο Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσέκαρε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του στο πιο δυνατό τεστ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή (7/6) στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Μετά τις ομαδικές προπονήσεις, το Σάββατο (30/5) πραγματοποιήθηκε διπλό μεταξύ των παικτών και ο Πορτογάλος έδειξε ουσιαστικά τις σκέψεις του για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ που απαιτεί τη δέουσα προσοχή. Κάτι που ασφαλώς γνωρίζει και ο ίδιος, αφού η μία ενδεκάδα που παρέταξε είναι η… βασική του.

https://athlosnews.gr/olympiakos-oikogeneiako-diplo-sto-g-karaiskakis-kai-repo-apo-martins/

Σε σχηματισμό 4-3-3 παρατάχθηκαν οι: Σα – Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας – Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Απέναντι τους βρήκαν σε 4-2-3-1 τους: Αλέν – Γκασπάρ, Αβραάμ, Σισέ, Τοροσίδη – Καφού, Ξενιτίδη – Φορτούνη, Λάζαρο, Μπρούνο και Χασάν.

Οι πρώτοι επιβλήθηκαν με 3-1 των δεύτερων, ενώ ο Γ. Μασούρας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ από πάσα του Ελ Αραμπί για το 1-0 του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές από τον Πορτογάλο κόουτς και ο Καμαρά ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-0 μετά από ασίστ του Φορτούνη, ενώ ο Ραντζέλοβιτς σημείωσε το 3-0. Ο Μασούρας που άλλαξε… πλευρά και πήγε με την άλλη ομάδα πέτυχε το γκολ της τιμής για τη δεύτερη ενδεκάδα.

Ο Μαρτίνς έμεινε άκρως ικανοποιημένος από όσα είδε και πλέον θα περιμένει τη Δευτέρα για να δει την κατάσταση των παικτών του. Την Κυριακή θυμίζουμε πως έχει δώσει ρεπό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς