17.9 C
Athens

Προς οριστική διακοπή η σεζόν της Euroleague!

Στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου πήρε πρώτος τον λόγο και πρότεινε την οριστική διακοπή της διοργάνωσης για φέτος, κάτι που σας είχε αποκαλύψει πρώτος ο Μέγας Διδάσκαλος μέσα από τη στήλη του στο FWS.gr, από το Σάββατο (23/05).

Στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/05), ο Τζόρντι Μπερτομέου προχώρησε στη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς θεωρεί πολύ δύσκολο να μπορέσει η σεζόν να συνεχιστεί υπό κανονικές συνθήκες.

Ο CEO της διοργάνωσης έκανε λόγο για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σχετικά με την ασφάλεια παικτών και μελών των ομάδων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τους τραυματισμούς που μπορεί να εγκυμονεί μία ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν.

Αυτό άλλωστε είχε ζητήσει και η Ένωση Παικτών της Euroleague, η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να μην συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Η διαδικασία μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά είναι θέμα μερικών ωρών να παρθεί η τελική απόφαση από τις ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με την Euroleague, με τον CEO της διοργάνωσης να ανακοινώνει το μέλλει γενέσθαι -επίσημα- μέσω συνέντευξης Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς